Klime Daikin

Klime Daikin so poznane po številnih inovativnih sistemih delovanja. Na tržišča so kot prvi ponudili tudi t.i. split in multi split klimatske naprave.

Izbirate lahko med različnimi dizajni notranjih enot, katere se prilagajajo vsem vašim potrebam. Vse vrste klimatskih naprav je možno uporabljati tudi za ogrevanje notranjih prostorov.

Za potrebe hlajenja se uporablja tehnični plin R32. Vplivi na okolje in globalno segrevanje so z njegovo uporabo karseda minimalni. V klimatskih napravah je vgrajen posebej patentiran zračni filter. Ob hlajenju ali ogrevanju nase veže mikroskopsko majhne nečistoče v zraku. Zato so klimatske naprave Daikin primerne tudi za ljudmi, ki trpijo za astmo, alergijami ali drugimi pljučnimi težavami.

Z programskim vmesnikom Daikin Online Controller lahko upravljate vse do 50 enot klimatskih naprav naenkrat. V službi, doma ali na poti, če le imate dostop do interneta.

V ponudbi imajo stenske, samostoječe, stropne in kanalne modele klimatskih naprav. Zelo močne zunanje enote pa nudijo možnost priklopa multi split sistema z do devet notranjimi enotami.

Več informacij o montaži najdete na strani montaža klimatske naprave v Mariboru.

Modeli klime Daikin

Stenske klimatske naprave

  • Ururu Sarara notranja enota v beli barvi kombinirana z zunanjo enoto RXZ (moč delovanja: 2.5kW, 3.5kW in 5.0kW)
  • Stylish notranja enota v črni, srebrni ali beli barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXA (moč delovanja 2.0kW, 2.5kW, 3.4kW, 4.2kW in 5.0kW)
  • Daikin Emura notranja enota v srebrni ali beli barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXJ (moč delovanja 2.3kW, 2.4kW, 3.5kW in 4.8kW)
  • Perfera notranja enota v beli barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXM (moč delovanja 2.0kW, 2.5kW, 3.4kW, 4.2kW, 5.0kW in 6.0kW)
  • Comfora notranja enota v beli barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXP (moč delovanja 2.0kW, 2.5kW, 3.5kW, 5.0kW, 6.0kW in 7.1kW)
  • Sensira notranja enota v beli barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXF (moč delovanja 2.0kW, 2.5kW, 3.3kW, 4.2kW, 5.0kW in 6.0kW)

Samostoječe klimatske naprave

  • (C)FVXM-A notranja enota v beli barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXM (moč delovanja 2.4kW, 3.4kW in 5.kW)

Kasetne klimatske naprave

  • FFA-A9 notranja enota v sivo-beli barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXM (moč delovanja 2.5kW, 3.4kW, 5.0kW in 5.7kW)
  • FCAG-B notranja enota v beli barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXM (moč delovanja 3.5kW, 5.0kW in 5.7kW)

Kanalske klimatske naprave

  • FDXM-F9 notranja enota v sivi barvi, kombinirana z zunanjo enoto RXM (moč delovanja 2.4kW, 3.4kW, 5.0kW in 6.0kW)

Multi split sistemi z možnostjo priklopa do pet posameznih naprav, ne glede na vrsto modela

Začnimo nov projekt

Kontaktirajte nas in preverite kako vam lahko pomagamo pri uresničitvi vašega novega projekta.

Kontakt in povpraševanje →

Klic