Začetki našega podjetja segajo v leto 1996, ki je takrat delovalo kot podjetje Inštalacije Jožef Reisman s.p. Leta 2018 je bilo podjetje preoblikovano iz podjetja Jožef Reisman s.p. v Sašo Reisman s.p. Smo družinsko podjetje s 24-letno tradicijo delovanja na področju sončnih kolektorjev, kondenzacijske tehnike in toplotnih črpalk.

Vsa ta leta so nam prinesla veliko izkušenj, ki nam omogočajo profesionalno in visoko kakovostno opravljanje storitev.

Ob dejstvu, da smo družinsko podjetje, uspešno združujemo znanja, spretnosti in izkušnje večih generacij generacij, ki smo si jih pridobili z dolgo tradicijo. Zavedamo se, da nismo veliko podjetje, pa vendar smo veliki po svoji sposobnosti ugajanja prav vsaki, še tako zahtevni želji naših naročnikov, kar dokazujejo tudi naše reference.

Naša odlično usposobljena ekipa, stremi k skupnemu cilju – zadovoljiti specifične želje in potrebe naročnikov.

Pri svojem delu sledimo načelom strokovnosti in profesionalnosti, s čimer dosegamo pozitivne rezultate.

Prizadevamo si nuditi kakovostne, ugodne in zanesljive rešitve, ter svojim strankam hkrati omogočamo preprosto uporabo in širimo naše znanje.

Prizadevamo si ponujati in tržiti čim več kurjave na obnovljive vire kjer je pozornost usmerjena predvsem na rešitve, ki jih odlikuje najsodobnejša tehnologija. Trudimo se ustreči še tako zahtevnim potrebam in željam strank ter jim nuditi učinkovite, zanesljive, časovno in stroškovno ugodne rešitve. Zavedamo se namreč pomembnosti dobrega in dolgoročnega sodelovanja z naročniki, katerega rezultati so opazni v vse letni pozitivni bilanci in velikega povpraševanja.

OSEBNA IZKAZNICA

Kratki naziv: SAŠO REISMAN S.P.
Dolgi naziv: INŠTALACIJE SAŠO REISMAN S.P.
Matična številka: 5645894000
Davčna številka SI: 35094788
Zavezanec za DDV: Da (SI35094788)

Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Velikost podjetja: (3 ali 4 zaposleni)
Oblika: Samostojni podjetnik s.p.
Datum vpisa subjekta v sodni register: 30.04.1996
Dejavnost: F 43.220 Inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav in naprav

Pri svojem delu zagovarjamo poslovno filozofijo, da se uspešnost podjetja meri tudi v zadovoljstvu zaposlenih, zato težimo k ustvarjanju ustvarjalnega in vzpodbudnega delovnega okolja.

Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.