S čim se bom ogreval v prihodnosti? To vprašanje je aktualno predvsem za ljudi, ki razmišljajo o gradnji nove hiše ali o zamenjavi stare ogrevalne naprave.

Vgradnja nove ogrevalne naprave je na koncu koncev velika investicija, ki mora v naslednjih 15-20 letih delovati gospodarno, zanesljivo in nuditi veliko ugodja za dobro počutje.

Pošlji povpraševanje

PELETI

Peleti predstavljajo novo alternativo kurilnemu olju in zemeljskemu plinu. Vse bolj se uveljavljajo kot gorivo v modernih avtomatskih kotlih. Udobno posluževanje tega goriva se lahko postavi ob bok ogrevanju s kurilnim oljem ali plinom. Umazanija in nečistost zraka sodita v preteklost. To je domač energent, ki ni oddaljen tisoče kilometrov in zato ni odvisen od dragih transportnih stroškov. Z ugodnejšo ceno in enakim udobjem pa je to okolju prijazen energent.

KONDENZACIJSKE PEČI

Sodobna kondenzacijska tehnika je ena najvarčnejših in okolju najbolj prijaznih načinov proizvajanja toplote. Kondenzacijski kotli porabijo v primerjavi s starejšimi kotli precej manj plina ali olja. Še več goriva se prihrani, če ob ogrevalnem kotlu ogreva sanitarno vodo tudi solarni sistem, ali celo podpira ogrevanje prostorov.

TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotna črpalka nedvomno postaja ena najbolj priljubljenih energetskih rešitev v slovenskih domovih, vse pogosteje tudi v poslovnih stavbah. Slovenski investitor je zelo dobro poučen o prednostih toplotne črpalke, o njeni energijski učinkovitosti in o principu delovanja.

Zakaj se odločiti za naše izdelke?

VZDRŽEVANJE IN SERVIS

Zavedamo se pomembnosti dobrega in dolgoročnega sodelovanja z našimi naročniki.

PRILAGODLJIVE REŠITVE

Naša odlično usposobljena ekipa, stremi k skupnemu cilju – zadovoljiti specifične želje in potrebe naročnikov.

OBNOVLJIVI VIRI

Prizadevamo si da za vas poiščemo rešitev na obnovljive vire, ki jih odlikuje najsodobnejša tehnologija.

24 LET IZKUŠENJ

Smo družinsko podjetje s 24-letno tradicijo delovanja v katerem združujemo znanja več generacij.

Sončni kolektorji

Sončni kolekorji so najbolj znan, učinkovit ter preprost način uporabe sončne energije. Ob sončnih dnevih si lahko zadostimo vsem potrebam po topli vodi v gospodinjstvo. Ko je sonca manj, zadostijo okoli 75% potreb. Za toplo sanitarno vodo za 4 člansko družino potrebujemo približno 3 kolektorje. Ponavadi jih namestimo na streho, lahko so potopljeni v kritino, na fasadi, ob hiši ali na posebnih konstrukcijah.

Sanacija dimnika

Dimnik je najbolj obremenjen del hiše, zato ga moramo zgraditi tako, da bo prenesel vse obremenitve. Ker je izpostavljen visokim temperaturam, vlagi, kislinam, vremenskim vplivom in čiščenju, moramo pri njegovi izdelavi skrbno izbrati gradbeni material in poskrbeti za pravilno izvedbo. Sanacija dimnika je potrebna, ko dimnik ni primeren za kurjavo, zaradi nevarnosti dimnih plinov, ki lahko uhajajo v prostor.

Vodene regulacije

Pretirano grevanje stanovanja ali delovnih prostorov ni škodljivo samo za denarnico, ampak predvsem za naše počutje in zdravje. Kako doseči, da bo temperatura v prostoru ves čas enakomerna? Zagotovo ne z odprtimi okni ali z ročnim pripiranjem ventilov. Prva rešitev je z vidika udobja in porabe energije nedopustna, druga pa zaradi nenehnega spreminjanja toplotnih razmer nemogoča.