Montaža klimatske naprave Gree Fairy

Še pred to ohladitvijo, ki je bila prisotna v zadnjem mesecu, smo pospešeno montirali klime, saj je bila vročina v tistih dneh zelo velika.

V tem primeru smo se skupaj s stranko na podlagi ogleda hiše in možnih postavitev odločili za klimo Gree Fairy. Pa gremo lepo po vrsti.

Stranka nas je pred časom kontaktirala in izrazila željo, da bi imela novo klimatsko napravo. Dogovorili smo se za ogled, kjer smo si ogledali situacijo in se pogovorili o njenih željah.

V njenem primeru je bila najbolj primerna lokacija za montažo na steni zraven balkonskih vrat. Glede na manjši prostor, ki bi ga želeli ohlajati in v prehodnem obdobju tudi nekoliko ogrevati, je bila primerna klima Gree Fairy 3,5kw. Dogovorili smo se za datum montaže.

Na dogovorjen dan, se je naša ekipa pri stranki oglasila že ob 8h. Na srečo je bila takrat lokacija, kjer smo montirali klimo še v senci, saj res ni prijetno delati na direktnem soncu pri 33 stopinjah Celzija.

Hitro smo se lotili dela, da nas vročina ne prehiti.

Kot najbolj primerna lokacija notranje enote klimatske naprave je bila nad vrati in blizu zunanje stene, kjer smo nameravali pritrditi še zunanjo enoto.

Tudi estetsko je bila to dobra izbira. Glede na to, da je bila klima nameščene v dnevni sobi, pa smer pihanja hladnega zraka ni bil usmerjen proti sedežni garnituri.

Od notranje enote smo prehod do zunanje enote naredili z diagonalnim vrtanjem skozi zunanjo steno, kar nam ni povzročalo težav. Sledila je še namestitev zunanje enote in priklop.

 

Za konec še čiščenje in pregled glavnih funkcij s stranko.

Bi tudi vi želeli imeti primerno klimatsko napravo?  Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za ogled in možne rešitve.

Kontakt in povpraševanje

Za več informacij si lahko ogledate tudi strani montaža klimatske naprave v Mariboru ali splošna stran Klimatske naprave, kjer boste našli veliko informacij na to tematiko.

Začnimo nov projekt

Kontaktirajte nas in preverite kako vam lahko pomagamo pri uresničitvi vašega novega projekta.

Kontakt in povpraševanje →

Klic