Sanacija dimnika

Je sanacija dimnika na vašem seznamu stvari, ki bi jih želeli postoriti? Zaupajte nam sanacijo, saj imamo s tem že 25 let izkušenj.

Da izboljšamo ali prenovimo vaš dimnik je na voljo več različnih metod, pravo pa izberemo po ogledu mesta in pogovoru z vami.

Najbolj pogoste storitve:

    • vgradnja inox tuljav v obstoječo dimno tuljavo
    • izgradnja novega troslojnega dimnika ob fasadi

Kontaktirajte nas za posvet in možne rešitve. Z veseljem vam bomo svetovali in izvedli samo sanacijo.

Kontakt in povpraševanje →

Pri sanacijah in novogradnjah uporabljamo proizvode podjetja Schiedel, ki je svetovno znani proizvajalec kovinskih (inox) dimnikov in pokriva celotno področje dimniških sistemov.

 

Dimnik je najbolj obremenjen del hiše, zato ga moramo zgraditi tako, da bo prenesel vse obremenitve. Ker je izpostavljen visokim temperaturam, vlagi, kislinam, vremenskim vplivom in čiščenju, moramo pri njegovi izdelavi skrbno izbrati gradbeni material in poskrbeti za pravilno izvedbo.

V zadnjih 25. letih smo naredili sanacijo dimnika izvedli v številnih krajih in mestih po Sloveniji (Maribor in ostala Štajerska regija, Dravograd, Slovenj Gradec in ostala Koroška regija in drugje).

Sanacijo dimnika največkrat izvajamo na enostanovanjskih hišah, drugače pa tudi v večstanovanjskih in blokih. Vse storitve v povezavi z obnovo in novo izgradnjo dimnikov na obstoječih objektih opravljamo tudi za podjetja.

Začnimo nov projekt

Kontaktirajte nas in preverite kako vam lahko pomagamo pri uresničitvi vašega novega projekta.

Kontakt in povpraševanje →

Klic