Talno gretje v Mariboru: Svetovanje in kvalitetno polaganje

Če iščete izvajalca za talno gretje v Mariboru ali njegovi okolici, smo zagotovo primeren partner za vaš projekt.

V 25. letih zgodovine našega podjetja smo v Mariboru položili talno gretje že v veliko novogradenj, kjer smo prevzeli vse strojne inštalacije ali pa izvedli samo talno gretje. Prav tako pri večji obnovah in renovacijah, kjer so si želeli urediti ta način ogrevanja.

Glede na to, da se izvedba talnega gretja planira kar nekaj časa v naprej, je priporočljivo, da nas pravočasno kontaktirate. Sledi sestanek v živo ali ogled kraja izvedbe in dogovor o vseh podrobnostih izvedbe.

Kontakt in povpraševanje →

Kaj vam nudimo

  • Strokovno svetovanje
  • Dobavo in kvalitetno polaganje talnega gretja

Talno gretje se največkrat polaga pri novogradnjah, možno pa je tudi pri obnovah. Eno izmed takšnih smo izvedli in tudi objavili na naši strani in jo najdete tukaj.

Ne glede na to ali gre v vašem primeru za novogradnjo ali obnovo, nam svetujemo, da nas najprej kontaktirate in se dogovorimo za ogled mesta izvedbe. Pri tem vam nudimo brezplačno svetovanje.

talno gretje stadion Maribor

Polaganje talnega gretja Maribor

talno gretje- polaganje Maribor

Polaganje talnega gretja v atletskem stadionu Maribor

stensko gretje Maribor

Zraven talnega ogrevanja uredimo tudi stensko gretje, kjer je to primerno ali zaželeno, tako kot smo ga uredili na zgornji sliki za Atletski stadion Maribor.

Nekaj pogostih vprašanj o talnem ogrevanju:

Ali delate po celem Mariboru?

Da, s polaganjem talnega gretja pokrivamo celoten Maribor (Studenci, Center, Tabor, Nova vas, Tezno, Radvanje, ...) in širšo okolico (Pekre, Limbuš, Ruše, Miklavž, Pesnica, Duplek, Radlje ob Dravi, ...)

Ali nudite samo talno gretje ali tudi druge storitve?

V našem podjetju se ukvarjamo z vsemi strojnimi inštalacijami, ne samo s talnim gretjem. Pravzaprav se večina naših strank pri novogradnjah odloči za kompletno storitev na ključ, kar pomeni, da ji dobavimo in vgradimo vse strojne inštalacije, ki jih v hiši želi imeti.

Ali je mogoča vgradnja talnega gretja pri obnovah?

Da, je mogoče. Na naši strani lahko najdete primer, kjer smo stranki vgradili talno gretje v Mariboru višine samo 2 cm, cca, 18mm. Tako da je polaganje v večini primerov možno tudi tam, kjer ni možno spreminjati višine stropov, pri obnovah torej.

talno gretje maribor

Nazaj na stran Strojne inštalacije Maribor.

Začnimo nov projekt

Kontaktirajte nas in preverite kako vam lahko pomagamo pri uresničitvi vašega novega projekta.

Kontakt in povpraševanje →

Klic