Vaš partner za strojne inštalacije Maribor

Ne glede na to, da se nas sedež nahaja nekoliko iz mesta Maribor, v njem in njegovi okolici opravimo večino svojih projektov. Pravzaprav strojne inštalacije v Mariboru opravljamo že vse od našega začetka, več kot 25 let nazaj.

S tem namenom smo pripravili posebno stran za strojne inštalacije v Mariboru, kjer boste na eni strani izvedeli vse o naših storitvah in preteklih projektih v Mariboru. Kliknite spodaj na vrsto storitev, ki vas zanima za več informacij.

Za dodatne informacije o izvajanju strojnih inštalacij na področju Maribora, njihovi dobavi, montaži, vzdrževanju in servisu, nas kontaktirajte preko spodnje povezave.

Kontakt in povpraševanje →

strojne inštalacije Maribor

Strojne inštalacije Maribor

Inštalacije Reisman smo uveljavljeno podjetje z več kot 25. letno tradicijo, specializirano za izvajanje kakovostnih strojnih inštalacij v različnih vrstah objektov. S strokovnim znanjem, bogatimi izkušnjami ter inovativnim pristopom smo postali zaupanja vreden partner tako na področju stanovanjskih hiš in blokov, kot tudi na komercialnih in industrijskih zgradbah.

Zakaj izbrati Inštalacije Reisman?

  1. Izkušenost in strokovnost: Naša ekipa sestavlja izkušen kader z znanjem in izkušnjami na področju strojnih inštalacij. Vedno se potrudimo, da zagotovimo vrhunsko montažo in optimalno delovanje inštalacij.
  2. Celovite storitve: Ponujamo celovite storitve na področju strojnih inštalacij, ki vključujejo načrtovanje, izvedbo, montažo ter redno vzdrževanje in servisiranje. Ne glede na velikost projekta se posvetimo vsaki stranki in ji nudimo prilagojene rešitve, ki ustrezajo njenim potrebam in pričakovanjem.
  3. Kvaliteta in inovativnost: Osredotočamo se na kvalitetne izdelke in uporabo vrhunskih materialov ter tehnologij. Sledimo najnovejšim trendom in inovacijam na področju strojnih inštalacij, kar nam omogoča zagotavljanje učinkovitih, varčnih in trajnostnih rešitev za naše stranke.
  4. Projektno vodenje: Zavedamo se, da je dober projekt voditelj ključnega pomena za uspešno izvedbo inštalacij. Pri vsakem projektu se posvetimo strokovnemu načrtovanju, natančnemu usklajevanju s stranko ter doslednemu spremljanju napredka projekta. S tem zagotavljamo visoko kakovost izvedbe, v skladu s predvidenim časovnim in finančnim okvirom. Glede na to, da vse svoje izvedbe skrbno načrtujemo v naprej, lahko zelo veliko število inštalacij zagotovimo v dogovorjenem času.
  5. Zadovoljstvo strank: Zadovoljstvo naših strank je naša najvišja prioriteta. S svojim strokovnim pristopom, zanesljivostjo in odzivnostjo si prizadevamo preseči pričakovanja strank. Veselimo se dolgoročnih partnerskih odnosov in gradnje zaupanja.

Ne glede na to, ali gre za projekt vseh strojnih inštalacij na ključ ali posamezne montaže v hiše, etažno lastnino ali poslovne objekte, vam nudimo strokovnost, kakovost in zanesljivost.

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete več informacij, nas kontaktirajte preko podatkov na spletni strani. Veselimo se sodelovanja pri vašem naslednjem projektu.

Kontaktirajte nas →

Začnimo nov projekt

Kontaktirajte nas in preverite kako vam lahko pomagamo pri uresničitvi vašega novega projekta.

Kontakt in povpraševanje →

Klic