Toplotne črpalke v Mariboru: svetovanje in montaža

Če iščete izvajalca dobavo in montažo toplotne črpalke v Mariboru in njegovi okolici, smo podjetje, ki ga iščete. V nadaljevanju najdete več informacij o toplotnih črpalkah, ki jih vgrajujemo, podjetju Inštalacije Reisman, zakaj smo primerni za izvedbo in kako poteka sodelovanje.

Najpogostejša izbira za toplotno črpalko je v enostanovanjskih hišah, na področju Maribora pa smo jih dobavili že v številne druge objekte. S toplotnimi črpalkami imamo dolgoletne izkušnje, saj vgradnja le-teh predstavlja velik del našega posla.

Nudimo vam

 • svetovanje in konkurenčne cene
 • dobavo in montažo
 • vzdrževanje in servis

Na področju toplotnih črpalk zastopamo priznane proizvajalce VaillantMitsubishi ElectricDaikin ter Orca in vam tako lahko dobavimo vse njihove modele črpalk.

Veliko informacij o našem podjetju najdete na strani O nas in na prvi strani naše strani. Dodatno pa bi tukaj želeli izpostaviti zakaj smo primerni za dobavo in montažo toplotne črpalke v Mariboru:

 1. Znanje in izkušnje – V preteklih 25. letih, odkar naše družinsko podjetje obstaja, smo montirali že številne toplotne črpalke v vseh predelih Maribora in seveda drugod. Imamo izkušnje z montažo na različnih objektih, tako da novih izzivov z veseljem lotimo in jih na podlagi znanja in preteklih izkušenj kvalitetno zaključimo.
 2. Kvalitetne toplotne črpalke in montaža – Prisegamo samo na kvalitetne toplotne črpalke in dobro opravljeno delo.
 3. Izvedba na dogovorjen termin – Zavedamo se, da je za vas zelo pomembno, da montaža toplotne črpalke opravljena na dogovorjen termin, tako da temu posvečamo veliko pozornosti. Svoje delo načrtujemo več dni v naprej, tako da lahko planiramo montažo na dogovorjen dan.
 4. Ogled in svetovanje – Po izobrazbi smo strojniki, tako da lahko pri ogledu opozorimo na vse podrobnosti, ki jih opazimo, da bi na koncu izbrali za vas primerno toplotno črpalko. Obstaja namreč velika razlika med prodajnimi brošurami in dejanskim stanjem, ko si ga ogleda strokovnjak za toplotne črpalke.
 5. Pomoč, servis in vzdrževanje – Glede na to, da se naše podjetje nahaja malo izven Maribora, se vsakodnevno pripeljemo v Maribor in kakšen okoliški kraj. V kolikor boste po montaži potrebovali kakšno pomoč, smo vam na voljo. Prav tako pa nudimo vzdrževanje in servis v prihodnjih letih, ko bo to potrebno.

Kako do montaže toplotne črpalke v Mariboru in okolici?

Najboljši čas, da nas kontaktirate za ogled in svetovanje, je v času izbiranja toplotne črpalke.

 1. Kontaktirajte nas preko telefona ali emaila, da pridobimo nekaj osnovnih informacij.
 2. Dogovorili se bomo za ogled, kjer vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.
 3. Na podlagi dogovora vam bomo pripravili predračun za primerno toplotno črpalko in se dogovorili o datumu montaže.
 4. Sledi samo še montaža toplotne črpalke na izbran termin.

Kontakt in povpraševanje ⇒

Več o samem delovanju lahko najdete na strani Toplotne črpalke.

toplotne črpalke

Nazaj na stran Strojne inštalacije Maribor.

Toplotna črpalka Maribor

Ureditev toplotne črpalke v atletskem stadionu Maribor in drugih strojnih inštalacij

Toplotna črpalka Atletski stadion Maribor

Toplotna črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo

Za Atletski stadion v Mariboru smo uredili ogrevanje z dvema ločenima toplotnima črpalkama. Manjša toplotna črpalka za sanitarno vodo je za uporabo poleti, ko ogrevanje ni potrebno in tako večja ne rabi delovati. Večjo pa za uporabo v mesecih, ko je potrebno ogrevanje.

Nekaj pogostih vprašanj o našem delu in montažah v Mariboru.

Ali delate po celem Mariboru?

Seveda. Naše področje dela obsega celoten Maribor in širšo okolico, tako da ne glede na to ali ste iz centra Maribora, Studenc, Radvanja, Tezna, Tabora, Nove vasi ali kje drugje lahko pri vsa naredimo ogled in vam svetujem pri izbiri toplotne črpalke.

Ali montirate toplotne črpalke tudi v drugih krajih?

Da, zraven Maribor vam nudimo montažo tudi v vseh okoliških krajih kot so Ruše, Miklavž, Pesnica, Hoče, Duplek in številni drugi. Pokrivamo celotno štajersko in koroško regijo, za večje projekte pa tudi celo Slovenijo.

Katera je najbolj primerna toplotna črpalka?

Splošnega odgovora na to vprašanje ni. Pomembno je, da je toplotna črpalka prilagojena hiši ali nepremičnini, kjer bo opravljala svoje delo. Ravno zaradi tega vam priporočamo svetovanje pred izbiro.

Ali nudite brezplačno svetovanje?

Izbira toplotne črpalke ni tako enostavna, kot bi si nekdo mislil, saj to običajno delamo prvič v življenju. Prav tako je pri izbiri pomembno, da upoštevate specifike vaše nepremičnine, tako da bo lahko delovala optimalno. Zaradi naštetega se zavedamo, da je kvalitetno svetovanje zelo pomembno. Po poklicu smo strojniki in ne prodajalci, tako da do potankosti poznamo delovanje toplotne črpalke, naše več kot 25 letne izkušnje pa nam pomagajo pri kvalitetni izvedbi montaže. Ker nam je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, je naše svetovanje brezplačno. Kontaktirajte nas za več informacij in z veseljem vam bomo s strokovnega vidika pomagali pri izvedbi.

Začnimo nov projekt

Kontaktirajte nas in preverite kako vam lahko pomagamo pri uresničitvi vašega novega projekta.

Kontakt in povpraševanje →

Klic